5 захоплюючих нових серіалів від Netflix, які вийдуть у лютому

Читать на русском
Автор
1040
У лютому виходить найочікуваніший серіал зими "Аватар: Легенда про Аанга" Новина оновлена 01 лютого 2024, 10:55
У лютому виходить найочікуваніший серіал зими "Аватар: Легенда про Аанга". Фото кадр з серіалу

Що подивитись увечері та на вихідні

У лютому повертається кілька популярних серіалів. Насамперед це бразильський детектив "Доброго ранку, Вероніка" та "Формула 1". А крім цього виходить один із найочікуваніших серіалів цього року — "Аватар: Легенда про Аанг". "Телеграф" зробив для вас добірку найкращих серіалів, які виходять цього місяця на Netflix.

"Один день"

Дата виходу: 8 лютого

Жанр: драма

Сезон: 1

Фільм про те, як хлопець і дівчина вирішили випробувати нову формулу збереження почуттів. Все почалося з того, що молоді випускники Единбурзького університету Декстер Мейхью та Емма Морлі знайомляться на випускному вечорі 15 липня 1988 року. Вони проводять разом ніч і вирішують залишитись друзями. Але також вони вирішують зустрічатися щороку 15 липня, де б вони не опинилися.

Парочка вирішила, що так їм вдасться зберегти кохання одне до одного. Воно не зіпсована побутом та підігріте очікуванням зустрічі. Їм вдається прожити так 18 років. Але згодом реальність починає брати своє.

Серіал знятий за мотивами однойменного роману Девіда Ніколса. Він уже екранізувався у 2011 році, але тоді це був повнометражний фільм з Енн Хетеуей та Джимом Стерджессом.

"Альфа-самці"

Дата виходу: 9 лютого

Жанр: комедія

Сезон: 2

Четверо зрілих чоловіків намагаються вписатися в суспільство, що оновлюється, де панує матріархат. Вони невміло намагаються закадрити своїх начальниць чи просто однолітків. А для того, щоб все пройшло вдало, вони відвідують курси видалення мужності і прикидаються слабшими, ніж вони є.

"Доброго ранку, Вероніка!"

Дата виходу: 14 лютого

Жанр: детектив

Сезон: 3

Журналістка Вероніка не просто розслідує чергову справу. Їй треба врятувати себе, бо злочинці не заспокояться, доки вона жива. Своєю напругою та метафорами фільм нагадує "Мовчання ягнят". Але є різниця — цього сезону у Вероніки з’явиться помічник, який її охоронятиме. Хоча не завжди і не скрізь він буде поряд, коли це потрібне.

"Аватар: Легенда про Аанга"

Дата виходу: 22 лютого

Жанр: бойовик, фентезі

Сезон: 1

Екранізація однойменного культового аніме-серіалу. Головний герой, хлопчик, який прокинувся у льодах і дізнався, що він є останнім представником свого народу. У ньому також виявляються надсили, що розвиваються з кожним днем. Але йому треба навчитися ними керувати. Тоді він стане наймогутнішим магом і йому не буде рівних.

"Формула 1: драйв виживання"

Дата виходу: 28 лютого

Жанр: документальний

Сезон: 6

Цього разу про свої перемоги та секрети перегонів розповідатимуть Льюїс Хемілтон, який став першим пілотом який здобув 100 перемог. А 2020 року він повторив рекорд Шумахера, вигравши сім чемпіонських титулів.

Другим учасником фільму буде Даніель Ріккіардо, який двічі ставав бронзовим володарем Формули 1.