Чи не Маша Кондратенко! Klavdia Petrivna змінила образ і представила нову пісню

Читать на русском
Автор
Klavdia Petrivna стала агресивнішою у своїй творчості
Klavdia Petrivna стала агресивнішою у своїй творчості. Фото кадр з відео

Klavdia Petrivna випустила не святкову пісню

Klavdia Petrivna змінила образ та іронічно прокоментувала чутки про те, хто ховається за цим псевдонімом. Раніше у ЗМІ писали, що це відома співачка Маша Кондратенко.

"Якщо вас цікавить, хто я? Можливо Клавдія Кондратенко, можливо Марія Петрівна чи Клавдія Остапівна", — відповіла співачка через свою прес-службу.

Крім цього, вона вирішила змінити свій образ в інтернеті. Якщо раніше це була флегматична шанувальниця ретро в широкому капелюсі і з сигаретою в роті, то тепер це фатальна дама черв, що розбиває серця. Про це говорить у її образі і кров на спині та розбите серце на карті.

Водночас вона представила нову пісню до Дня святого Валентина "Я тобі брехала". І перші рядки в ній зовсім не про кохання. Навпаки, швидше за початок розставання, де вона загрожує своєму партнеру зробити "фейсом об тейбл". Однак у цій пісні засмучує не агресивність її посилу напередодні свята, а те, що співачка чи авторка трохи зациклилася. "Я тобі брехала" дуже нагадує за своїм мотивом "Бережи мене".

Нагадаємо, що Клавдія Петрівна стала одним із головних відкриттів українського шоу-бізнесу минулого року. Вона випустила за півроку два альбоми "Бережи мене" та "Зима" і обидва ставали лідерами стрімінгових платформ за кількістю завантажень. При цьому співачка продовжує приховувати своє обличчя та справжнє ім’я, а також не знімає кліпів зі своєю участю. Лише лірик відео зі статичними зображеннями та титрами тексту пісні.