"Баффі – переможниця вампірів": як змінилися та чим займаються головні герої культового серіалу (фото)

Читать на русском
Автор
928
Актори серіалу "Баффі - переможниця вампірів"
Актори серіалу "Баффі - переможниця вампірів". Фото instagram.com/nicholasbrendon

Фільм здобув популярність серед молоді у цілому світі

Серіали "Друзі", "Твін Пікс", "Цілком таємно", "Секретні матеріали", "Усі жінки відьми" та інші — це справжній бум 90-х. Ці стрічки масово привертали увагу та точно дадуть фору сучасним фільмам.

У 1997 році вийшла перша серія фільму "Баффі – переможниця вампірів", різнопланові герої та цікавий сюжет гарантували популярність серіалу, який став дуже затребуваним проєктом у цілому світі. "Телеграф" зібрав інформацію про головних героїв та прослідкував, як вони змінилися.

Актори серіалу
Актори серіалу побудували успішні кар'єри

Сара Мішель Геллар

Сара Мішель Геллар
Сара Геллар - головна героїня серіалу

Акторка зіграла у серіалі Баффі – дівчину, яка обрала непростий шлях боротьби із силами зла. Під час гри у фільмі Сара паралельно грала в інших картинах, зокрема у фільмі "Скубі-ду" і "Скубі-ду 2: Монстри на волі", "Нічний дозор", "Вероніка вирушує померти". А згодом у фільмі жахів "Прокляття" та "Прокляття 2".

З 2010 року Геллар перестала часто грати у фільмах, лише періодично з’являлася у серіалах, а також займалася озвучкою персонажів.

Сара вийшла заміж за актора Фредді Принса. Вони мають дочку Шарлотту та сина Роккі.

Елісон Ганніган

Елісон Ганніган
Елісон зіграла подругу Баффі

Акторка у серіалі зіграла близьку подругу Баффі. Після зйомок дівчина стала дуже популярною та отримала кілька інших ролей у фільмах та серіалах, зокрема "Американський пиріг", "Кінопобачення". До речі, під час роботи над стрічкою про вампірів акторка зустріла свого майбутнього чоловіка – актора Алексіса Денісофома. Пара виховує двох доньок.

У серіалі "Як я зустрів вашу маму" зірка зіграла одну з головних ролей. Проте після 2016 року кар’єра знаменитості дещо пішла на спад. Ганніган задовольняється епізодичними ролями.

Джеймс Марстерс

Джеймс Марстерс
Марстерс зіграв вампіра, який зустрічався з Баффі

Актор зіграв вампіра Спайка, у якого закрутився роман з Баффі. Ця роль кардинально перевернула кар’єру Марстерса. Згодом Джеймс мав інші ролі, проте такого шаленого успіху вони йому не принесли.

Марстерс намагався реалізуватися і як музикант. Він був лідером гурту "Ghost of the Robot". Також виступав сольно, випускав платівки, проте мегапопулярності не завоював.

Чоловік двічі одружувався. У першому шлюбі народився син. А зараз Джеймс перебуває у шлюбі з Патрицією Рахман.

Ніколас Брендон

Ніколас Брендон
Ніколас Брендон зіграв друга Віллоу Розенберг

Актор зіграв хорошого товариша Віллоу Розенберг, який згодом допомагав Баффі. Після завершення зйомок у серіалі Ніколас продовжив акторську кар’єру.

Чоловік був одружений, але сім’я розпалася. Також Ніколас мав судову тяганину через побиття дівчини.

Ентоні Гед

Ентоні Гед
Ентоні Гед у серіалі допомагав головній героїні

Актор у серіалі був наставником та вводив Баффі у курс справи. Ентоні реалізувався і як ведучий та музикант: спільно з композитором Джорджем Сара записував альбом "Music for Elevators".

Гед зіграв у таких фільмах, як "Я буду поруч", "Сенсація", "Доктор Хто" та "Пригоди Мерліна".

1982 року чоловік створив сім’ю із Сарою Фішер. Пара має двох дітей.

Раніше "Телеграф" писав, що зірки серіалу "Друзі" зробили важливу заяву після смерті Меттью Перрі. Його колеги по ситкому Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Девід Швіммер, Метт Леблан та Ліза Кудроу звернулися до фанів серіалу по всьому світу.