Карлсон нарешті назвав дату виходу інтерв’ю з Путіним

Читать на русском
Автор
1134
Такер Карлсон та Володимир Путін
Такер Карлсон та Володимир Путін. Фото twitter

Журналіст заявляв, що своїм інтерв’ю з главою Кремля "намагається зупинити Третю світову"

Американський ведучий Такер Карлсон, який відвідав Москву та взяв інтерв’ю у президента Росії Володимира Путіна, назвав дату його виходу в ефір. Це перше особисте інтерв’ю диктатора західному журналісту з моменту повномасштабного вторгнення РФ до України у лютому 2022 року.

"Такер бере інтерв’ю у президента Росії Володимира Путіна. Приходьте завтра о 6-й вечора за східним часом на TuckerCarlson.com", — написав журналіст у своєму instagram.

За київським часом воно вийде 9 лютого о першій ночі. Розмова журналіста з диктатором Путіним транслюватиметься на офіційному сайті Такера Карлсона.

Нагадаємо, Карлсон у Москві відвідав спектакль у Большому театрі, де він сидів у VIP-ложі та не сильно приховував своє обличчя. Російські пропагандистські ЗМІ та Telegram-канали не приховували своєї радості та поширювали чутки, що Такер Карлсон ще минулого четверга приїхав до Москви для інтерв’ю з Володимиром Путіним. Чотири місяці тому Карлсон заявляв, що намагався взяти інтерв’ю у президента Росії, але його нібито зупинив уряд США. У Росії у захваті від того, що Такер взяв інтерв’ю у їхнього лідера та очікують, що "Путіна на Заході почують дуже багато людей. І велика кількість людей замислиться над тим, що відбувається в Україні та російською політикою".

Раніше "Телеграф" розповідав, що американський мільярдер Ілон Маск закликав відправити за ґрати тих, хто засуджує журналіста Такера Карлсона, який приїхав до Москви, щоб узяти інтерв’ю у Путіна. Анонс інтерв’ю з російським диктатором у Такера набрав понад 50 мільйонів переглядів у соцмережі Х. Сам він має 12 млн підписників, а зростанням популярності своєї посади він частково завдячує Маску, який його репостнув.