"Жрать, девки - это у вас": Труханов чітко відповів Лебедєву на його мрії про Одесу (відео)

Читать на русском
Автор
3903
"Жрать, девки - это у вас": Труханов чітко відповів Лебедєву на його мрії про Одесу (відео) Новина оновлена 02 серпня 2024, 20:26

Мер міста втішений тим, що нині росіяни не мають можливості завітати до Одеси

Мер Одеси Геннадій Труханов жорстко відповів на слова прокремлівського пропагандиста Артемія Лебедєва, який в інтерв’ю Юрію Дудю розповів, чому мріє окупувати Одесу. Зауважимо, раніше на слова кремлівського посіпаки відреагував український ресторатор Савелій Лібкін.

Своє відеозвернення Труханов опублікував у Telegram-каналі. Звернення відписав "До Тьоми Лєбєдєва".

Труханов розпочав своє відео українською мовою, а тоді перейшов на російську, вочевидь, щоб Лебедєв його зрозумів.

"Хочу сказать этому б*длу: жрать, девки — это у вас, в вашем стойле, в котором вы стоите. Именно там вы жрёте и смотрите на тёлок. Одесса — интеллигентный город, Одесса — интеллигентный украинский город, в нём смачно кушают и живут очень красивые люди, девушки, женщины", — мовив Труханов.

Він також додав, що дуже втішений тим фактом, що нині росіяни не мають можливості завітати до Одеси.

"Мы не видим ваши рожи, а живем и развиваемся", — сказав мер міста.

Також Труханов вельми схвально відреагував на коментар одеського ресторатора Савелія Лібкіна, який у відповіді Лебедєву послав його вслід за російським кораблем.

"Я благодарен Савве за его жесткую, хотя он интеллигентный человек, жесткую позицию и конкретный посыл. Это очень правильно. Это уже наша украинская традиция посылать туда", - сказав Труханов.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що путінські пропагандисти Лебедєв та Мізуліна посварилися. Раніше вони виступали єдиним фронтом на підтримку кремлівської політики, проте нині опинилися по різні боки барикад.