Російський боксер зганьбився на ринзі, втікши від суперника (відео)

Читать на русском
Автор
5407
Стефен Кларк — Васіф Мамедов Новина оновлена 26 січня 2024, 11:04
Стефен Кларк — Васіф Мамедов. Фото instagram.com/steclarke01

Росіянин перестав захищатись, відвернувшись від опонента

Днями у Ліверпулі (Велика Британія) відбувся вечір професійного боксу, в одному із поєдинків якого відбувся дебют місцевого бійця Стефена Кларка. Напередодні український боксер Артем Далакян втратив чемпіонський пояс.

Кларк дебютував у боксі в середній вазі (до 72,574 кг) у бою з російським джорніменом Васіфом Мамедовим. 34-річний росіянин не зумів нав’язати опір молодшому супернику, програвши технічним нокаутом у 3-му раунді.

У якийсь момент бою Кларк почав просто бити росіянина, після чого той розвернувся спиною до британця і ганебно втік до канатів, прикриваючи спину руками. Стефен завдав ще кількох ударів по обличчю Мамедова, після чого рефері зупинив поєдинок.

Кларк здобув першу перемогу, причому зробив це достроково. Васіф, у свою чергу, програв у 47-й раз, маючи у своєму послужному списку 3 перемоги та 5 нічиїх.

Раніше повідомлялося, що Василя Ломаченка підтримали росіяни після оголошення чемпіонського бою українця. Loma у травні 2023 року зі скандалом програв Девіну Хейні. Таким чином, українець двічі втратив нагоду стати абсолютним чемпіоном світу.