Мудрик зробив радіокерований асист в матчі АПЛ (відео)

Читать на русском
Автор
555
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото twitter.com/ChelseaFC

Українець вийшов на поле на заміну

У неділю, 4 лютого, "Челсі" Михайла Мудрика приймало "Вулвергемптон" у рамках матчу 23-го туру чемпіонату Англії сезону 2023/24. Напередодні лондонці пробилися у фінал Кубка ліги.

Мудрик віддав асист у цьому поєдинку, а "Челсі" на "Стемфорд Брідж" програв "Вовкам" з рахунком 2:4. Про це повідомляє "Телеграф".

Михайло з’явився на полі за рахунку 1:3 лише на 72-й хвилині гри, замінивши Рахіма Стерлінга. А на 86-й хвилині зустрічі українець разом із Тіагу Сілвою встановили остаточний рахунок. Міша подав із кутового, а бразилець головою замкнув навіс українця.

Повний відеоогляд матчу:

Таким чином, лондонці (31 очко) опустилися на 11-те місце у турнірній таблиці Англійської прем’єр-ліги (АПЛ), а "Вулвергемптон" (32 очки) піднявся на 10-ту позицію. 23-річний Мудрик у поточному сезоні забив 4 голи й віддав 3 асисти у 25 матчах за "Челсі".

Раніше колишній форвард "Астон Вілли" та збірної Англії Габріель Агбонлахор жорстко розкритикував Мудрика. Нагадаємо, українець взимку міг перейти у мюнхенську "Баварію", яка потребувала заміни травмованого Кінгслі Комана.