У "Барселоні" йде "полювання на відьом": Хаві не може знайти "крота"

Читать на русском
Автор
Хаві
Хаві. Фото twitter.com/fcbarcelona

Хтось у каталонському клубі "зливає" інформацію пресі

Вже кілька місяців головний тренер "Барселони" Хаві шукає "крота", який видає інформацію іспанським ЗМІ прямо із роздягальні суперклубу. До речі, боси Синьо-гранатових вже знайшли заміну іспанському фахівцю, який покине клуб після закінчення сезону 2023/24.

Про погану атмосферу в "Барсі" повідомив журналіст Хаві Мігел в ефірі El Chiringuito TV. За його словами, ситуація всередині команди погіршується через те, що гравці підозрюють, що "кріт" є членом тренерського штабу. Наставник Блаугранас особисто намагався вирахувати крота, але перевірка телефонів нічого не дала. Через недовіру у колективі тепер Хаві зустрічається з гравцями сам без інших тренерів.

"Вже два місяці триває "полювання на відьом" у роздягальні. Шукають "крота". Все, що з’являється в медіа, — правда. Це не нова проблема. У Хаві відразу була одна ціль — знайти "крота".

Траплявся і повний сюр. Хаві зібрав весь тренерський штаб та радників і сказав їм покласти телефони на стіл. А потім почав перевіряти телефони, заходив у WhatsApp. Хотів знайти, чи є у когось у контактах журналісти. Він робив це з дозволу всіх присутніх.

Гравці вважають, що "кріт" – у тренерському штабі. Це найсерйозніше. На останніх зустрічах Хаві з командою не було нікого зі штабу. Тільки Хаві та гравці. Було три такі зустрічі.

Хаві сам дзвонив до одного журналіста і запитував, хто його джерело. Звісно, журналіст не відповів, він не мав права це робити. Це сталося місяць тому. Були дзвінки до медіа з повідомленням, що їм довелося накласти вето на якогось співробітника. Ситуація жахлива. Існує недовіра, що гравці не вірять штабу. Хаві все ще не знайшов "крота", — цитує Мігела Sports.ru.

Нагадаємо, "Барселона" 21 лютого зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Наполі". Цю зустріч можна переглянути в Україні у прямому ефірі. Додамо, що букмекери не змогли виділити фаворита в цьому протистоянні.