"Не дають мирного життя": у РФ оголосили евакуацію на футбольному матчі через атаку безпілотників (відео)

Читать на русском
Автор
571
У Курську оголосили евакуацію вболівальників на футбольній грі Новина оновлена 09 червня 2024, 18:13
У Курську оголосили евакуацію вболівальників на футбольній грі. Фото Screenshot

Росіяни невдоволені, що їм не дали доглянути футбол в Курську

Матч 18-го туру чемпіонату Росії у Другій лізі А (група "Срібло", другий етап) "Авангард" — "Іртиш" було призупинено. Причиною став сигнал про атаку безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Напередодні безпілотники атакували черговий НПЗ у РФ.

Про це повідомляє пресслужба "Іртиша" у telegram. На стадіоні оголосили про сигнал ракетної небезпеки, а також про небезпеку атаки БПЛА.

Гра була зупинена на 73 хвилині. Вболівальникам рекомендували піти до найближчого укриття, а гравці вирушили до підтрибунного приміщення. Через деякий час матч було продовжено, але вже без глядачів.

"Гра зупинена! Всі в укриття!

Матч буде продовжено без глядачів!

Приносимо свої вибачення!

Цінуємо вашу підтримку”, — йдеться у заяві курського “Авангарду”.

Зазначимо, у чемпіонаті України з футболу 2023/24 багато матчів переривалися через повітряні тривоги, для Росії — це новинка. Користувачі в мережі жартують на цю тему, а дехто погрожує розбомбити всі дороги в Україні.

Нагадаємо, матч "Минай" — "Динамо" у грудні 2023 року не був дограний після повітряної тривоги через відсутність світла на арені. Гру дограли лише у квітні 2024 року, пізніше поєдинок опинився в епіцентрі скандалу.