"Вдячний усім": Залужний розповів про підсумки зустрічі з Зеленським

Читать на русском
Автор
21124
Валерій Залужний
Валерій Залужний. Фото Відкриті джерела

Завдання 2022 сильно відрізняються від завдань 2024

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зустрівся із президентом Володимиром Зеленським. У них відбулася важлива розмова.

Про підсумки зустрічі Залужний написав у своєму Telegram-каналі. Він дав зрозуміти, що все ж таки йде у відставку, не говорячи про це прямо.

"У перші складні дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому всі повинні змінитися та адаптуватися до нових реалій. Щоб перемогти теж разом", — сказав він.

Залужний зазначив, у ході розмови було ухвалено рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Водночас він подякував усім, хто залишається з ним поряд.

"Щойно ми зустрілися з Верховним Головнокомандувачем. Важлива та серйозна розмова. Прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерству оборони, Президенту України ", — додав він.

Головком також сказав, що пишається кожним та кожною у Збройних Силах України, які захищають нашу країну.

"Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну та свободу. Пам’ятаємо та помстимось за всіх. Українці обов’язково переможуть", — підсумував у своїй заяві Залужний.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що наприкінці січня у ЗМІ почала з’являтися інформація про те, що головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного відправили у відставку. Однак у Міноборони тоді не підтвердили це. У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський нічого не згадав про цю ситуацію.