"Танцювала, поки везли мертвого військового": на Івано-Франківщині скандал із любителькою "російського миру" (відео)

Читать на русском
Автор
13735
У Надвірній стався скандал із місцевою мешканкою
У Надвірній стався скандал із місцевою мешканкою. Фото Колаж "Телеграф"

У своїх соцмережах дівчина називає росіян "братами"

У місті Надвірна Івано-Франківської області дівчина танцювала під музику та записувала відео у момент, коли поряд провозили загиблого на фронті воїна. Відповідні відео потрапили до мережі.

У місцевому паблику в Telegram показали два ролики з героїнею цієї історії. На одному з них вона записує відео в машині та не реагує на те, що її знімають. За словами автора відео, на місце події були викликані правоохоронці.

"Везуть просто хлопця мертвого, а ця дура просто включає музику на всю і сидить просто. Машина навпроти церкви стоїть. Музику в машині врубала на всю. Зараз записує собі якийсь видос", — сказав автор ролика.

Увага! У відео використовується нецензурна лексика.

Другий ролик — це її відеозвернення, в якому дівчина називає росіян "братами". Вона спробувала записати його повністю англійською. Цей "шедевр" учасниці скандалу знайшли у її соціальних мережах. У відео вона каже, що "росіяни наші брати по крові", а також, що "вони такі ж люди як і ми".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, про великий скандал у селі Космач Івано-Франківської області. Там пройшли чутки про приїзд співробітників ТЦК. Місцеві жінки самовільно перекрили дорогу та навіть озброїлися бітами. Вони зупинили одну з машин, що проїжджали, в якій знаходилися дві жінки й 6-річна дитина. В результаті вони намагалися витягнути водія цього авто за волосся з машини, а потім одна з них засунула биту у вікно та вдарила дитину по голові.