Мonobank відновив свою роботу після збою: названо причину неполадок

Читать на русском
Автор
Збій у роботі банку Новина оновлена 01 квітня 2024, 18:12
Збій у роботі банку. Фото Колаж "Телеграф"

Роботу monobank відновив о 17:26

У понеділок, 1 квітня, у роботі monobank стався збій. Зокрема, користувачі monobank не можуть отримати доступ до додатка, а також після входу не можуть здійснювати платежі.

Про це повідомив засновник банку Олег Гороховський. Він у жартівливій формі написав, що "трохи впали", а також перепросив вибачення.

О 17:26 Гороховський повідомив, що monobank відновив свою роботу. Він наголосив, що збій стався внаслідок чергового оновлення платформи.

"Ось щоразу, коли в нас щось йде не так, я секунду заздрю старим, класичним банкам, які оновлюють застосунок раз на рік і падають не частіше, ніж один раз на рік", — пише засновник.

При спробі переказати кошти зверху меню виникає повідомлення "От халепа, щось пішло не так… Спробуйте ще раз".

Збій у monobank

У службі підтримки monobank збій підтвердили. Та запевнили, що технічні служби вже працюють над його усуненням.

"Вибачте, будь ласка, зараз є складнощі на нашій стороні, які можуть позначитися на вашій роботі з додатком чи з проведенням платежів. Це питання вже передано на максимально високий рівень, і наші фахівці працюють, щоб якнайшвидше виправити. Будь ласка, дайте нам трохи часу", – пояснив менеджер monobank.

Він порекомендував почекати з проведенням платежів, а якщо кошти вже були надіслані та не дійшли – не проводить повторних перерахувань. На питання про термін усунення збою, в monobank кажуть, що проблема буде вирішена протягом дня.

Нагадаємо, у березні вже був збій у роботі monobank. Тоді користувачі повідомляли, що є проблеми у роботі застосунку, а також з транзакціями.