З'явилося відео моменту наїзду п'яного чиновника на людей у Броварах

Читать на русском
Автор
1458
Володимир Майбоженко Новина оновлена 26 квітня 2024, 22:18
Володимир Майбоженко. Фото Колаж "Телеграф"

Чиновник раптово вилетів на тротуар, яким йшли люди

У мережі з’явилися кадри ДТП у Броварах, в якій голова райдержадміністрації Володимир Майбоженко збив чотирьох людей. Наразі лікарі намагаються зберегти життя потерпілим.

Відео наїзду на юрбу публікують у Telegram-каналах. Момент ДПТ вдалося зафіксувати завдяки камері зовнішнього спостереження.

На кадрах видно, що люди почали розбігатись буквально за кілька секунд до того, як у натовп влітає автомобіль чиновника. Однак вони не встигли, оскільки Volvo XC90 залетів на тротуар і лише потім зупинився. З якою швидкістю їхав Майбоженко невідомо, як і те, чому він виїхав за межі проїжджої частини. Правоохоронці його затримали на місці аварії та відвезли до відділення. У крові глави РВА виявили 2,3 проміле алкоголю. За фактом аварії відкрито кримінальну справу за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За словами мера Броварів Ігоря Сапожко, лікарі зараз роблять усе можливе, щоб зберегти життя постраждалих, серед яких є дитина. Їх госпіталізували до лікарні у тяжкому стані.

Також "Телеграф" розповідав про те, що влада вже відреагувала на п'яну ДТП за участю голови РВА Володимиром Майбоженко. Чиновника вимагають звільнити та покарати справедливо.