Сильно схуд і змінив імідж: як зараз виглядає Гройсман та чим він займається під час війни (фото)

Читать на русском
Автор
28688
Володимир Гройсман сильно змінився за останні роки, його просто не впізнати Новина оновлена 26 серпня 2024, 19:28
Володимир Гройсман сильно змінився за останні роки, його просто не впізнати. Фото Телеграф, Getty Images

Екс-прем’єр-міністр сильно змінився за останні роки

Володимир Гройсман – колишній прем’єр-міністр України родом із Вінничини. Він свого часу був помітною фігурою в українському політикумі, а після відставки уряду 2019 року залишив свою посаду. Після початку повномасштабної війни Володимир Гройсман на якийсь час зник із публічного простору, подейкували навіть, що він виїхав з України. Однак тепер повернувся і намагається повернути свій вплив, хоча б на Вінниччині.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, чим він займається та як тепер виглядає.

Гройсман
Володимир Гройсман тоді й зараз. Фото: Getty Images

Володимир Гройсман — що про нього відомо під час війни

Володимир Гройсман, якому зараз 46 років, розпочинав свою політичну кар’єру у Вінниці. Він був мером обласного центру в період із 2006 по 2014 рік. З 2016 по 2019 роки Гройсман був прем’єр-міністром України. Після відставки його уряду у 2019 році експрем’єр вирішив йти на вибори до Парламенту та створив свою партію "Українська стратегія Гройсмана", яку і очолив. Проте, за результатами виборів політик та його партія не потрапили до Верховної Ради за президентства Зеленського.

Українська стратегія Гройсмана

Після фіаско на виборах Гройсман зник із інформаційного простору української політики. А потім почалася повномасштабна війна, і навіть подейкували, що він залишив Україну.

Проте зараз Володимир Гройсман в Україні. У березні 2022 року стало відомо, що політик очолив Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, створений за ініціативою нинішнього мера Вінниці Сергія Моргунова та голови обласної ради Вінниці В’ячеслава Соколового. На своїх сторінках у соцмережах Володимир Гройсман активно висвітлює діяльність цього гуманітарного штабу та його допомогу військовим та цивільним.

Новий імідж Гройсмана — що змінилося

Українці звикли бачити прем’єра Гройсмана огрядним, у строгих дорогих костюмах із білими сорочками та краватками. Однак після відставки Володимир Борисович, мабуть, вирішив змінити імідж, і тепер він виглядає зовсім інакше. Так, на свіжих фото в соцмережах політик позує помітно схудлим і з густою сивою бородою.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман. Фото: Getty Images

При цьому змінилися й уподобання у вбраннях — Гройсмана можна побачити в завужених штанях, джинсах, вітровках, пуловерах і в не надто строгих сорочках. Те саме стосується й взуття — тепер колишній прем’єр частіше з’являється у зручних кросівках, ніж у офісних черевиках та туфлях.

Гройсман фото
Фото: Getty Images
Гройсман
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає старший син Віктора Ющенка та де він зараз. Він був одружений з Єфросиніною і фігурував у гучних скандалах.