Схопив 4 кулі: скоєно замах на чиновника из Запоріжжя, що про нього відомо (відео, фото)

Читать на русском
Автор
4158
Чиновника відвезли до реанімації Новина оновлена 11 червня 2024, 12:19
Чиновника відвезли до реанімації. Фото РБК-Украина

Офіційної інформації про те, що сталося наразі немає

У вівторок, 11 червня, було скоєно замах на чиновника Запорізької міськради. Мова йде про Максима Денщика, відстороненого від виконання обов‘язків Директора департаменту правового забезпечення.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів. Відомо, що замах стався в момент, коли чиновник виходив зі свого під'їзду.

Підозрюваному вдалося втекти з місця злочину. В соцмережах з'явилося відео з місця подій.

Офіційної інформації про те, що сталося наразі немає.

Згідно з даними Telegram-каналів, кілер встиг випустити у чиновника щонайменше чотири кулі. Всі вони влучили у живіт. Наразі потерпілий знаходиться у реанімації.

Що відомо про Максима Денщика

Максим Денщик займає посаду директора департаменту правового забезпечення Запорізької міськради. Але зараз його тимчасово відсторонений від виконання обов'язків. Йде службове розслідування. Про це розповів начальник управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради Євген Коваленко Суспільному у коментарі.

За словами самого Максима Денщика, його відсторонили від займаної посади, начебто, на підставі анонімного листа. Чиновника раніше звинуватили у перевищенні повноважень. Йому заборонили з’являтися до адмінбудівлі.

На початку травня, Максим Денщик на своїй Facebook-сторінці оприлюднив заяву щодо тиску з боку голови Запорізької ОВА Івана Федорова.

Раніше "Телеграф" писав, що замах на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, який постраждав від пострілів, міг бути скоєний із політичних мотивів. При цьому країна практично стоїть на порозі війни.