Райський острів став пеклом для української співачки: Анна Трінчер отруїлася вдруге на Балі (фото)

Читать на русском
Автор
1044
Анна Трінчер отруїлася на Балі
Анна Трінчер отруїлася на Балі. Фото instagram.com/annatrincher_official

Анна отруїлася на Балі вдруге за два тижні

Анна Трінчер — відома українська співачка, яка в середині січня відправилася на відпочинок на Балі з подругою. На декілька днів блогерка зникла з соцмереж, що насторожило підписників. Сьогодні стало відомо, що Анна отруїлася. А раніше ми розповідали, що співачка Трінчер розлучилася з Олександром Волошином.

Новиною про отруєння блогера поділилася на своїй сторінці в Instagram. Анна виклала фото, на яких видно, що лікарі їй ставили крапельницю.

Ще на початку відпочинку Анна розповідала, що вони з подругою отруїлися місцевою їжею. Однак вони швидко видужали завдяки лікам, які вони взяли з собою. Цього разу все серйозніше. "Ледь виходжу до вас", — написала Анна Трінчер у своїй сторіс. Також співачка поділилася фото, на якому їй ставлять крапельницю.

Сторіс Анни Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Я вдруге отруїлась на Балі і на цей раз набагато гірше", — розповіла Трінчер. Також блогерка виклала сторіс з фото, на якому видно лікарів та купу медикаментів.

Сторіс Анни Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Однак Анна не стала довго жалітися на свій стан та вирішила потішити підписників великою кількістю контенту. "Але я вас стільки всього назнімала неймовірного, що ви будете в естетичній і духовній комі", — написала Анна.

Сторіс Анни Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогерка Анна Алхім вкотре оскандалилася. Вона виклала відео під російську пісню на фоні загиблих героїв.