Євген Клопотенко назвав суму, яку заробляє в місяць

Читать на русском
Автор
Євген Клопотенко розкрив свої доходи
Євген Клопотенко розкрив свої доходи. Фото Інстаграм Євгена Клопотенка

Чоловік чесно зізнався, які суми отримує зі свого ресторанного бізнесу

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко, який жартував, що одружився, має кілька закладів харчування в Києві. Він часто виступає на різних публічних заходах і дає інтерв'ю. Тепер чоловік заговорив про свої заробітки.

У інтерв'ю Еммі Антонюк, Клопотенко розповів, що у нього немає фіксованого доходу кожен місяць. За словами Євгена, у ресторанному бізнесі буває по-різному, тож його дохід може постійно змінюватися. Однак в середньому, — це 15-20 тисяч доларів.

"У місяць я отримую від 300 до 800 тисяч гривень. А буває так, що -500, це ж бізнес. Наприклад, у січні ти нічого не отримуєш, а в лютому — можеш заплатити. Це все змінюється", — сказав чоловік.

До того ж кулінару доводиться щомісяця давати зарплату співробітникам, яких налічується близько 300. Також зароблені кошти Клопотенко інвестує в нові заклади. Євген зізнався, що наразі не придбав собі квартири та вже кілька років не змінював автомобіль.

"Зарплатний фонд в моєму лише бренді — це 1,5 мільйона гривень. Я маю кожен місяць платити людям, які в моїй команді. Свій прибуток я потім реінвестую. Тому в мене немає своєї квартири, в мене автомобіль Volkswagen коштує 15 тисяч доларів, який я не можу два роки змінити. Але в мене є водій, асистент, прекрасна команда із 300 людей й 35 — навколо мене, які роблять моє життя набагато крутішим.

Також деякі чоловіки з команди Клопотенка зараз захищають Україну від країни-окупанта. Тож він закриває певні їхні потреби на фронті. У місяць шеф-кухар донатить у проміжку від 100 до 150 тисяч гривень.

Інтерв'ю Євгена Клопотенка

Раніше "Телеграф" писав, за які кошти під час війни живе співачка Оксана Білозір. Артистка продовжує свою концертну діяльність, тож заробляє достатньо для свого комфорту. Йдеться про суму в 60-70 тисяч гривень.