"Рак повернувся": відомій українській ведучій діагностували онкологію

Читать на русском
Автор
2635
Наталія Фіцич знову бореться із захворюванням Новина оновлена 23 квітня 2024, 12:32
Наталія Фіцич знову бореться із захворюванням. Фото www.facebook.com/fitsychn

Через 12 років хвороба знову заявила про себе

Рак вражає всіх людей, незалежно від віку та статусу. Тільки нещодавно світ вразила новина про онкологію в англійської принцеси Кейт Міддлтон, аж ось стало відомо, що українська журналістка, ведуча телеканалу "Прямий" Наталія Фіцич теж почала лікування від серйозної недуги.

46-річна Фіцич повідомила про це на своїй сторінці у Фейсбуці. Наталія поділилася з підписниками, що хворобу могли спровокувати "війна і ті біди", що звалилися на жінку за останні роки.

"У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма. Пухлини знайшли пару тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилось, не повністю", — написала деталі тележурналістка.

Наталія Фіцич закликала українців не нехтувати своїм здоров'ям: робити чек-апи, здавати хоч базові аналізи, перевіряти стан хронічних хвороб. Вона зазначила, що війна і тривоги усім даються взнаки, тому краще виявити проблеми на початках.

Скриншот: www.facebook.com/fitsychn

"Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби. А фото (нижче) саме з тих перших тижнів повномасштабної війни. Тоді я почувалась такою ж розгубленою перед невідомим майбутнім, але сповненою наміру боротися", — підсумувала ведуча.

Хто така Наталія Фіцич

Уродженка Чернівецької області, народилася у 1977 році. Починаючи свою кар'єру, вона співпрацювала з такими телеканалами, як "Інтер" і "1+1", а наразі працює на каналі "Прямий".

наталія фіцич
Фото: www.facebook.com/fitsychn

Фіцич заміжня за політиком та журналістом Володимиром Ар'євим, і у них є доросла дочка Ярина, яка є ексдепутаткою Київської міської ради.

наталія фіцич володимир ар'єв
Фіцич з чоловіком Володимиром Ар'євим. Фото: www.facebook.com/fitsychn

Нагадаємо, що Ярина Ар'єва у стані наркотичного сп'яніння збила людину на пішохідному переході 2022 року. У червні минулого року повідомлялося, що дівчина постане перед судом у справі про ДТП. Також йшла мова про наркотики.

наталія фіцич ярина ар'єва
Телеведуча з донькою Яриною. Фото: www.facebook.com/fitsychn

Раніше ми писали, що відомий український письменник Остап Українець потрапив у шпиталь. Нещодавно автор заявив, що мобілізувався до лав ЗСУ.