Акторка Олівія Манн, що видалила груди, блиснула сосками в яскравій весняній сукні (фото)

Читать на русском
Автор
Променисту Олівію Манн "піймали" на Манхеттені в Нью-Йорку Новина оновлена 23 квітня 2024, 12:33
Променисту Олівію Манн "піймали" на Манхеттені в Нью-Йорку. Фото Getty Images

Після операції 43-річній зірці "Людей X" довелося робити реконструкцію грудей

Американська актриса, модель та телеведуча Олівія Манн із бойовим духом долає своє захворювання. 43-річна зірка "Людей Х" перенесла подвійну мастектомію після встановлення лікарями діагнозу – рак грудей.

У понеділок, 22 квітня, знаменитість підловили папараці на Манхеттені у Нью-Йорку. Для прогулянки в сонячну погоду Олівія одягла по-весняному сліпучу оранжево-білу сукню.

Доповнили чарівний лук Олівії ламіновані позолочені босоніжки на високих підборах та золота обручка на правій руці. У руках актриса тримала баночку газованого напою.

олівія манн у сукні
Фото: Getty Images

Зазначимо, що Манн була без бюстгальтера і засвітила в сукні соски. У недавньому інтерв’ю для People зірка розповіла, що після видалення грудей вона вирішила скористатися послугою негайної реконструктивної хірургії. Вона допомогла їй почуватися комфортніше зі своїм тілом.

Щоб знизити ризик повернення раку, у листопаді 2023 року зірка розпочала гормональну терапію, внаслідок чого у неї настала медикаментозна менопауза. Манн сказала, що, попри фізично та емоційно важкі аспекти одужання, вона відчуває "надзвичайну подяку" за те, що у неї немає раку.

олівія манн груди
Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що українська ведуча Наталія Фіцич розпочала лікування від раку. Через 12 років хвороба знову заявила про себе.