У київському супермаркеті для мільйонерів продають страви за космічними цінами
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2731
Одна із пропозицій коштує 2 тисячі гривень
У мережі столичних делікатес-маркетів "Le Silpo" за великими цінами пропонують вишукані страви. Тут можна спробувати різні морепродукти, м'ясо в незвичайному поєднанні, але якщо маєш у кишені зайві декілька тисяч.
"Телеграф" розглянув ціни у меню мережі. Найдорожча пропозиція коштує 2 тисячі гривень — це мікс із морепродуктів на грилі, вага якого 400 грамів.
Цікаві основні страви, що пропонує заклад:
- Сібас з артишоками та картоплею за 469 грн.
- Філе дорадо з пюре із молодого горошку й голанським соусом — 429 грн.
- Лосось із шпинатом в соусі з краба за 459 грн.
- Філе міньйона під соусом із шавлії — 449 грн.
Також є бургери, ціна яких стартує від 400 гривень. Найдорожчий фішбургер за 499 грн.
Закуски за немалі гроші:
- Тартар із морського гребінця коштує 799 грн.
- Тартар із лосося з тостами за 339 грн.
- Тартар із тунця з хрустким шалотом — 399 грн.
- Креветки з тартаром з авокадо за 799 грн.
- Авторський сет тартарів — 1299 грн.
Ціни на салати в "Le Silpo" також недешеві:
- Салат Грецький і салат зі свіжих овочів — 179 грн.
- Салат із печінкою кролика з цитрусовим соусом за 229 грн.
- Цезар із куркою та беконом коштує 299 грн.
- Цезар із тигровими креветками — 399 грн.
- Салат з томатами чері та сиром Халумі за 319 грн.
Супи у закладі вишукані, але ціни кусаються:
- Прімавера з креветками коштує 339 грн.
- Суп із морепродуктами — 399 грн.
- Угорський гуляш за 289 грн.
- Традиційний борщ з яловичиною пропонують за 199 грн.
Поснідати в "Le Silpo" можна такими стравами:
- Круасан із гуакамоле та лососем — 219 грн.
- Скрембл із малосоленим лососем за 249 грн.
- Яйця Бенедикт з хамоном коштують 219 грн.
- Запечений омлет з капрезе — 189 грн.
- А звичайна вівсяна каша з ананасом та горіхами за 139 грн.
Нагадуємо, "Le Silpo" – це мережа делікатес-маркетів групи компаній Fozzy Group (сюди ж виходить "Сільпо", "Фора" та інші). 70% асортименту мережі належить до преміумкласу. Київський "Le Silpo" одним із перших, відкритий у 2013 році в ТЦ Мандарин Плаза. Також у мережі є авторський заклад "Le Grill".
Раніше "Телеграф" писав, як скоротилося населення Києва за час війни. За даними київської міської влади, до 24 лютого 2022 року в столиці мешкало 3,8 мільйона людей.