Наснився страшний сон і викликав поліцію: киянин отримав штраф за хибний виклик

Читать на русском
Автор
Порушнику доведеться сплатити штраф
Порушнику доведеться сплатити штраф. Фото УНІАН

Інформація про вбивство не підтвердилася

Київські патрульні отримали повідомлення про вбивство, яке надійшло з Печерського району. Негайно прибувши на місце події, інспектори виявили заявника та з'ясували, що ніякого вбивства не було.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва. Виявилося, що чоловіку наснився страшний сон, в якому невідомі вбили його друга.

"Напарники поспілкувалися з чоловіком та встановили, що інформація про вбивство не підтвердилася. Громадянин же зізнався, що йому наснився страшний сон, в якому невідомі вбили його друга. Тож, без зволікань, він звернувся по допомогу до патрульних", — йдеться у повідомлені.

Правоохоронці винесли постанову на чоловіка за ст. 183 КУпАП — свідомо неправдивий виклик спецслужб.

Порушник отримав штраф

Поліція нагадує, за свідомо хибний виклик пожежно-рятувального підрозділу, поліції, бригади екстреної медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — передбачена адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві чоловік з шатківницею для капусти намагався пограбувати банк. Зовнішній вигляд героя епізоду та вибір його "зброї" викликали багато питань у мережі.