У Білій Церкві пролунав вибух у 5-поверхівці: перші кадри з місця НП (відео, оновлено)

Читать на русском
Автор
4650
Пожежа перекинулася на інші поверхи Новина оновлена 30 березня 2024, 20:34
Пожежа перекинулася на інші поверхи. Фото Колаж

На місці вибуху працюють усі екстрені служби

У Білій Церкві вдень 30 березня пролунав вибух. Місцеві жителі повідомляють, що це сталося у 5-поверхівці, після чого почалася пожежа.

У мережі діляться відео та фото з місця події. ДСНС поки що не повідомляє причини вибуху.

UPD: о 19:55 у ДСНС повідомили, що було знайдено останки ще одного загиблого, таким чином кількість жертв збільшилася до двох. Загалом психологи надали допомогу 17 людям, роботи з ліквідації наслідків продовжуються.

UPD: о 16:09 пожежу ліквідовано, було займання у п’ятиповерховому житловому будинку.

"Всього врятовано 3 особи, з них 1 дитину (2016 р.н., госпіталізовано) та з-під завалів деблоковано 1 загиблу особу", — йдеться у повідомлені.

Як повідомляє ДСНС, вибух невстановленого предмета стався у квартирі на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на пров. Грузинському.

Рятувальні роботи станом на 16:50 ще тривають. За даними служби, залучено 35 осіб (з них 2 психологи) та 9 одиниць техніки ДСНС (також мобільний пункт обігріву).

Вибух було чутно близько 15:00 у районі першої Білоцерківської гімназії у провулку Грузинському. На місце одразу ж викликали рятувальників та приїхало дві бригади швидкої допомоги.

Зважаючи на кадри з місця, зруйновано балкон на 2-му поверсі п’ятиповерхівки, а також горіла квартира поверхом вище. Вогонь із третього поверху перекинувся на п’ятий. Станом на 15:20 пожежу від вибуху практично вдалося загасити.

На місці також працюють правоохоронці, які з’ясовують подробиці вибуху — за попередніми даними, міг статися витік газу. Інформації про постраждалих наразі немає. За словами мешканців району, звук був дуже гучним.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Китаї вибухнув ресторан. За попередньою інформацією, причиною вибуху став витік газу, є загиблі.