У Орбана передбачувано прокоментували інтерв’ю Путіна Карлсону

Читать на русском
Автор
1211
Карлсон та Путін
Карлсон та Путін. Фото Колаж "Телеграф"

В Угорщині хочуть подивитися на реакцію світу

У Міністерстві закордонних справ Угорщини прокоментували інтерв’ю російського президента Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону, який відвідав Москву. Там передбачувано позитивно відгукнулися про розмову диктатора з представником ЗМІ, який активно критикує Україну.

Свою позицію озвучив голова МЗС Угорщини Петер Сійярто. Про це повідомляють росЗМІ.

"Звичайно, це захоплююча річ", — почав Сійярто.

Ба більше, він сказав, що Угорщині буде цікаво, що скаже Путін.

"І давайте подивимося, яким буде ефект", — додав він.

До речі, вихід цього інтерв’ю очікується вночі у п’ятницю, 9 лютого. Воно має з’явитися на кількох платформах — у соцмережах та на сайтах ведучого. Розмова журналіста з диктатором Путіним транслюватиметься на офіційному сайті Такера Карлсона. Журналіст переконаний, що американці "не чули голосу" глави Кремля, і це "неправильно".

У Wall Street Journal стверджують, що Карлсон є першим представником американських ЗМІ, який взяв інтерв’ю у Путіна після 24 лютого 2022 року.

Сам він видав, що важливо зрозуміти погляди лідера країни-агресора, адже війна в Україні змінює світ.

"Більшість американців уявлення не мають, чому Путін вторгся в Україну чи які його цілі зараз. Вони ніколи не чули його голоси. Це неправильно. Американці мають право знати все, що можуть, про війну, в яку вони залучені, і ми маємо право розповідати їм про це, тому що ми також американці", — сказав журналіст.

Раніше "Телеграф" писав, що Карлсон у Москві відвідав спектакль у Великому театрі, де він сидів у VIP-ложі і не дуже приховував своє обличчя. Російські пропагандистські ЗМІ та Telegram-канали не приховували своєї радості та поширювали чутки, що Такер Карлсон ще минулого четверга приїхав до Москви для інтерв’ю з Володимиром Путіним. Чотири місяці тому Карлсон заявляв, що намагався взяти інтерв’ю у президента Росії, але його нібито зупинив уряд США. У Росії у захваті від того, що Такер взяв інтерв’ю у їхнього лідера і очікують, що "Путіна на Заході почують дуже багато людей. І велика кількість людей замислиться над тим, що відбувається в Україні та російською політикою".