Як виглядати стильно без зусиль: збираємо капсульний гардероб на 2024 рік (фото)

Читать на русском
Автор
Правильно підібрана капсула підійде на всі випадки життя
Правильно підібрана капсула підійде на всі випадки життя. Фото Freepik

Ми підкажемо, які речі мають бути у вашому гардеробі

При поході за покупками ми часто зустрічаємося з різноманітними питаннями. Скільки разів я одягну цю річ, з чим вона поєднується, чи справді це мені потрібно? І найголовніше питання — чи входить вона до трендів року ?

У цьому контексті важливо пам’ятати про капсульний гардероб — зібрання універсальних, якісних та класичних речей, які легко комбінуються між собою. Як зазначає Vogue, такий підхід не лише допомагає економити гроші, час та енергію, а й робить процес вибору одягу усвідомленішим.

Як зібрати капсульний гардероб на 2024 рік

Збираючи капсульний гардероб, зверніть увагу на кілька ключових речей:

  • об’ємний блейзер;
  • вільні штани;
  • пуховик.

При виборі колірних рішень перевагу варто віддавати нейтральним відтінкам. Це допоможе створити базовий гардероб, який буде актуальним упродовж багатьох сезонів.

Крім того, не забудьте про джинси та довгий тренч, які є основою повсякденного гардероба. Також необхідний елемент — чорна сукня на кожен день, яка є ідеальним варіантом для різних ситуацій.

Універсальні сандалії, кросівки та чорні туфлі на підборах доповнять ваш арсенал та дозволять створювати різноманітні образи залежно від обставин. Нарешті містка сумка стане незамінним аксесуаром, допомагаючи зручно організувати ваше повсякденне життя.

модний блейзер 2024
Фото: Vogue
які штани носити у 2024
Фото: Vogue
модний пуховик
Фото: Vogue
модні джинси 2024
Фото: Vogue
модний тренч 2024
Фото: Vogue
чорна сукня в обтяжку
Фото: Vogue
яке взуття буде модне влітку 2024
Фото: Vogue
модні кросівки 2024
Фото: Vogue
які туфлі модні в 2024
Фото: Vogue
які сумки в моді 2024
Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, які стильні луки у трендах сезону напевно вразять вашу уяву. Подивіться та переконайтесь самі.