Екстрасенсорні здібності є у кожного: вчений пояснив, що заважає сучасним людям

Читать на русском
Автор
Паранормальні здібності
Паранормальні здібності. Фото Depositphotos

Сучасні люди не розвивають такі здібності

Екстрасенсорні здібності має буквально кожна людина. Однак їхньому розвитку заважають сучасні технології.

Про це зазначив голова Українського науково-дослідного Центру вивчення аномалій (УНДЦА), кандидат технічних наук Артем Білик у матеріалі "Телеграфа" "НЛО над Україною військові бачать постійно: вчений про аномальні зони та про те, як виглядає в тепловізор полтергейст". Він додав, що здібності можна зафіксувати такими приладами, як випадкові генератори чисел або квантові генератори.

"Дослідження у світових наукових установах показали, що екстрасенсорними здібностями володіє буквально кожене, просто питання, чи ми їх розвиватимемо", — розповів Артем Білик.

За його словами, у людини давнини більше було паранормальних здібностей, і вона більше їх розвивала. Це можливо було через відсутність сучасних технологій.

"Приміром, у давнину була розвинена біолокація, або "лозоходство", коли людина визначала, де копати колодязь за допомогою сенситивного сприйняття. Зараз, коли ми маємо бурові установки й можемо легко ними знайти воду, нам не потрібні лозоходці, відповідно такі здібності люди не розвивають", — додав учений.

Раніше в Україні змогли зняти півтергейсту на тепловізор. А на фронті й ЗСУ, і росіяни бачать НЛО.