То коли помер? У публікаціях росЗМІ знайшли нову дивність щодо смерті Навального

Читать на русском
Автор
15503
Олексій Навальний
Олексій Навальний. Фото Getty Images

ЗМІ не стали уточнювати причину цієї дивності

У публікаціях російського пропагандистських російських ЗМІ помічено дивина щодо інформації про смерть опозиціонера Олексія Навального. Журналісти змінили дату його смерті.

Так, у кількох нотатках на цю тему агентство "РИА-Новости" писало, що за даними ФСВП, політик помер у четвер, 15 лютого. Про це пише Медуза.

Пізніше матеріал було відредаговано. Там з’явилася позначка, що дату виправлено з 15 на 16 лютого.

Така сама дивина була помічена і на сайті ТАСС. В одній зі своїх новин вони також виправили текст матеріалу з позначкою: "У новину внесено виправлення (14:32 мск) — передається з уточненням дати в цитаті, вірно — 16 лютого".

При цьому пропагандистські ЗМІ не назвали причини, через яку вони спочатку написали про настання смерті Навального нібито в четвер, 15 лютого.

Нагадаємо, у п’ятницю, 16 лютого, стало відомо про смерть російського опозиціонера Олексія Навального у колонії. Ніби після прогулянки йому стало погано, на місце викликали лікарів, але вони не змогли відкачати Навального. О 14:17 він помер. В Україні вже відреагували на смерть російського політика. "Телеграф" зібрав в одному матеріалі думку блогерів щодо цієї події.