Мер Ромен побив підлеглого та отримав підозру: що відомо про справу (фото)

Читать на русском
Автор
Олег Стогній Новина оновлена 22 серпня 2024, 23:41
Олег Стогній. Фото facebook.com/olehstogniy

Причина конфлікту між мером та секретарем міськради невідома

Мер міста Ромни Сумської області Олег Стогній 22 серпня отримав підозру за те, що побив секретаря міської ради. Момент бійки зафіксували камери відеоспостереження.

Про це повідомили у Сумській обласній прокуратурі. За скоєне Стогнію загрожує позбавлення чи обмеження волі терміном від 3 до 5 років.

Відомо, що 22 грудня 2023 року між Стогнієм та секретарем міськради В’ячеславом Губарем на робочому місці відбулася суперечка через службові питання. У результаті мер Ромнів кілька разів вдарив підлеглого. Згідно з результатами експертизи, у потерпілого легкі тілесні ушкодження.

Тимчасово виконуючий обов’язки керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун повідомив Олегу Стогнію про підозру за ч. 2 ст. 350 КК України (насильство щодо посадової особи). Досудове розслідування проводять слідчі Роменського райвідділу поліції ГУНП на Сумщині під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури.

Також "Телеграф" розповідав про те, що в Одесі помічник нардепа вистрілив у однопартійця. З чуток, може йтися про гроші, які призначалися для самого нардепа.