Усик — Ф'юрі: названо нову дату історичного бою

Читать на русском
Автор
955
Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі
Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі. Фото t.me/Usyk17

Великий бій відбудеться у травні 2024 року

У суботу, 3 лютого, організатори шоу назвали нову дату бою між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). Поєдинок перенесено на травень через травму "Циганського короля".

Бій пройде 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Про це повідомляє DAZNBoxing у Twitter.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з розваг Туркі Аль аш-Шейх особисто був присутнім на онлайн-зустрічі Усика та Ф’юрі, яка відбулася 3 лютого. Він зазначив, що розсічення Ф’юрі — трагічна випадковість, а не бажання британця уникнути бою. Обидва чемпіони погодилися зійтись на рингу 18 травня.

Крім того, Туркі Аль аш-Шейх запропонував претенденту на титул IBF Філіпу Хрговичу провести поєдинок у рамках шоу Джошуа – Нганну 8 березня.

Нагадаємо, бій за титул абсолютного чемпіона світу (вперше за еру 4 поясів у цій вазі — Ред.) мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді. Тайсон отримав травму під час спарингу з хорватським суперваговиком, через що шоу 17 лютого було скасовано. У команді Усика хотіли провести бій з обов’язковим претендентом, але в Саудівській Аравії вирішили по-іншому.