Фьюрі на очах брата побив суперника (відео)

Читать на русском
Автор
544
Роман Фьюрі Новина оновлена 08 березня 2024, 20:35
Роман Фьюрі. Фото www.instagram.com/romanfury_

Бій тривав усі 4 раунди та завершився одноголосним рішенням суддів

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) розпочався вечір боксу, головним боєм якого стане поєдинок екс-чемпіона світу з Великобританії Ентоні Джошуа та екс-чемпіона UFC Франсіса Нганну з Камеруну. У черговому бою андреркарда рідний брат чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Роман Ф’юрі розділив ринг із Мартіном Свардом.

Брат Фьюрі, який до цього бою мав три перемоги у трьох поєдинках (1 — нокаутом), переміг одноголосним рішенням суддів, повідомляє "Телеграф". 4-раундовий рейтинговий бій продовжився повністю.

Бій вийшов щільним і проходив на зустрічних курсах, Свард ні в чому не поступався брату Тайсон Фьюрі. Якщо в першому раунді суперники обмежилися розвідкою, то з другого раунду почали завдавати небезпечних ударів.

У другій половині короткого бою суперники обмінялися поряд небезпечних ударів, але виявити переможця достроково так і не змогли. Одностайним рішенням суддів переможцем бою було оголошено Романа Ф’юрі.

Бій Ф'юрі - Свард

Раніше повідомлялося, що у першому бою андеркарда українець Андрій Новицький у 3-му раунді нокаутував Хуана Торреса. Головний бій вечора Джошуа — Нганну розпочнеться після опівночі за київським часом, у ніч проти 9 березня.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу