"Дніпро-1" — "Динамо": відео матчу

Читать на русском
Автор
1915
"Дніпро-1" — "Динамо" Новина оновлена 27 квітня 2024, 15:42
"Дніпро-1" — "Динамо". Фото ФК Динамо (Київ)

У команд виник невеликий конфлікт перед грою

У суботу, 27 квітня, "Дніпро-1" у рамках центрального матчу 26-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2023/24 приймав "Динамо". Напередодні дніпряни відмовили Біло-Синім у перенесенні гри в інше місто, хоча молодіжні склади команд зіграли у Києві.

Повне відео матчу "Дніпро-1" — "Динамо" доступне на YouTube-каналі Football Hub. Зустріч відбулася у Дніпрі на однойменній арені й завершилась з рахунком 2:1 на користь киян.

Повне відео матчу "Дніпро-1" — "Динамо"

Команди підходять до гри у різному настрої. "Динамо" веде боротьбу за чемпіонство з "Шахтарем", а ось дніпряни намагаються зачепитися за місце у єврокубках. У будь-якому випадку це протистояння вже стало принциповим в українському футболі, а тому глядачам, напевно, буде цікаво стежити за грою. Додамо, що у першому колі "Дніпро-1" обіграв Біло-Синіх з рахунком 1:0.

Нагадаємо, минулого туру УПЛ кияни розгромили "Полісся" з рахунком 3:0, а дніпряни втратили очки в поєдинку проти "Вереса" (1:1). Зазначимо, "Шахтар" у 26 турі чемпіонату України проведе гостьову зустріч із ЛНЗ.