Хорватія втратила перемогу над Італією на Євро-2024 на останніх секундах (відео)

Читать на русском
Автор
Хорватія — Італія Новина оновлена 25 червня 2024, 01:00
Хорватія — Італія. Фото x.com/HNS_CFF, x.com/Azzurri

Збірна Хорватії все ще може потрапити у плей-оф із третього місця у квартеті

У понеділок, 24 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відбулися матчі у групі B. У центральному поєдинку ігрового дня Хорватія зустрілася з Італією.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Хорватія — Італія. Поєдинок завершився із рахунком 1:1.

Хорватія – Італія – 1:1

Матч закінчено.

90+8 хв. Гол! Дзакканьї зрівняв рахунок у матчі.

55 хв. Гол! Модріч відкрив рахунок у грі.

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Хорватія та Італія в очному протистоянні вирішать питання щодо виходу у плей-оф Євро-2024. Переможець вийде у 1/8 фіналу, а той, хто програє, може залишитися ні з чим. Найгірше становище у хорватів, яким потрібна лише перемога. Італію у цій зустрічі влаштує нічия, яка гарантує їм друге місце у квартеті. Додамо, що у паралельній грі групи B зустрінуться Іспанія та Албанія.

Матч Хорватія — Італія покажуть в Україні на ТБ, проте за легальний перегляд поєдинку доведеться заплатити. Додамо, що гра відбудеться у Лейпцигу на однойменному стадіоні, початок о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, на Євро-2024 хорвати програли іспанцям (0:3), після чого зіграли внічию з албанцями (2:2). Італія, у свою чергу, здолала Албанію (2:1) і поступилася Іспанії (0:1). На сайті "Телеграф" доступний календар, результати всіх матчів на чемпіонаті Європи-2024 з футболу.