В Україні зареєстрували перший автомобіль, надрукований на 3D-принтері

Читать на русском
Автор
Автомобіль Urbee 2, надрукований на 3D-принтері, вперше зареєстрували в Україні Новина оновлена 15 лютого 2024, 16:33
Автомобіль Urbee 2, надрукований на 3D-принтері, вперше зареєстрували в Україні

Його було привезено як квадроцикл 2018 року випуску

На український дорогах, схоже, незабаром можна буде побачити надрукований на 3D-принтері автомобіль. Цей незвичайний транспортний засіб має назву Urbee 2S та зареєстрований він як квадроцикл.

За інформацією Auto-Consulting, цей надрукований на 3D-принтері автомобіль привіз невідомий покупець, сама модель була випущена 2018 року. Зазначається, що вона була створена за участі трьох компаній: KOR EcoLogic, RedEye On Demand і Stratsys.

Автомобіль Urbee 2, надрукований на 3D-принтері

Urbee 2 є досить практичним автомобілем. Він має три колеса, а його вага становить лише 550 кг. У рух цю модель приводить пара 36-вольтових електромоторів номінальною потужністю 4 к.с. і піковою 8 к.с., які живляться блоком акумуляторних батарей ємністю 7,6 кВт/год. У разі підключення до електричної розетки заповнення заряду акумуляторів займає близько 6 годин.

Щодо швидкості, то він здатен розвинути її до 110 км/год. Під час роботи виключно в електричному режимі на одному заряді акумуляторів Urbee 2 здатний долати близько 64 км за умови руху на максимальній швидкості. Висота гібридного автомобіля складає лише 1,07 м, а довжина та ширина склала 3,05 м і 1,56 м відповідно.Враховуючи те, що автомобіль досить низький, то потрапити в салон вдасться тільки, якщо відкинути передню лобову частину.

Автомобіль Urbee 2, надрукований на 3D-принтері

Модель Urbee 2 може навести справжній шурхіт на авторинку. Можливо, в недалекому майбутньому, саме ці автомобілі будуть стандартом автопрому.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що перший 800-сильний Mercedes Benz AMG S63 був помічений у центрі Дніпра. Вартість цього автомобіля складає 200 тисяч доларів.