Вміщує 12 осіб та має сонячні батареї: створений розкішний автодім за 500 тисяч доларів (фото)

Читать на русском
Автор
Автодім Tiffin Phaeton
Автодім Tiffin Phaeton. Фото autoevolution

Цей екземпляр має потужність у 450 кінських сил та 6-ступеневу автоматичну коробку передач

Американська компанія Tiffin Motorhomes представила розкішний будинок на колесах Phaeton. Зазначається, що вага цього автодому становить понад 25 тисяч кг, а висота сягає понад чотири метри.

Чим може похизуватися Tiffin Phaeton

Інформація щодо цього транспортного засобу була опублікована на Autoevolution. Інтер'єр Tiffin Phaeton оздоблений дорогою шкірою, деревом і мармуром, а на стелі змонтовано потужне освітлення. Усередині можна провести вечірку на 10-12 осіб, причому кожному з них знайдеться спальне місце.

Автодім Tiffin Phaeton

У салоні є широке двоспальне ліжко, розкладні дивани та крісла. Встановлено великий телевізор та потужну аудіосистему. Кухня доповнена холодильником, раковиною, плитою та духовкою. Є й санвузол із душем. Цей комфорт також підтримується такими функціями, як кілька кондиціонерів і центральне опалення, 379 л прісної води, баки для зрідженого газу, генератор, шість домашніх акумуляторів і навіть сонячна енергія.

Салон Tiffin Phaeton
Салон Tiffin Phaeton

Вартість цього Tiffin Phaeton становить 500 тисяч доларів. Вихід цієї моделі планується на 2025 рік.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що пікап Tesla Cybertruck схрестили з Porsche 911. Модель має вигляд справжнього монстра.