Новий законопроєкт про мобілізацію буде не так швидко: у Раді назвали терміни

Читать на русском
Автор
1254
Новий закон чекають на фронті
Новий закон чекають на фронті. Фото Колаж

Це дуже резонансне питання для українців

Новий законопроєкт про мобілізацію з’явиться не раніше березня. Влада шукає рішення, які будуть сприйняті українським суспільством.

"За моїми прогнозами, такий законопроєкт з’явиться не раніше березня. Наразі з поганих рішень намагаються обрати найкраще, яке може бути сприйняте суспільством. Повторюсь, на жаль, хороших рішень вже не залишилось. Ситуація на фронті сьогодні ще якось дозволяє нам утримувати позиції тими людьми, які є в бригадах. Але з досвіду мого постійного спілкування з військовими можу констатувати, що в бригадах є серйозний некомплект. Тому мобілізація критично необхідна, щоб поповнити вже створені бригади, мова навіть не йде про нові підрозділи", — сказав у розмові з "Телеграфом" народний депутат Сергій Нагорняк, фракція "Слуга народу".

Детальніше читайте у повній версії інтерв’ю: Законопроєкт про мобілізацію є запізнілим, але захищати країну мають усі, включаючи депутатів, — нардеп Нагорняк

Варто зазначити, що голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія раніше анонсував, що новий законопроєкт про мобілізацію має бути розглянутий у Верховній Раді у першому читанні 6 лютого. Арахамія прогнозує, що принаймні дві опозиційні фракції не дадуть проголосувати законопроєкт в цілому.

Першу частину інтерв’ю з Нагорняком про тарифи на електрику та блекаути в Україні читайте тут.