Українка після двох років в Канаді переїхала з родиною в Тернопіль: і ось чому (відео)

Читать на русском
Автор
5831
Українка після двох років в Канаді переїхала з родиною в Тернопіль: і ось чому (відео) Новина оновлена 04 серпня 2024, 17:01

Своїм новим будинком жінка обрала місто Тернопіль

Поки одні українці виїжджають із країни через повномасштабне вторгнення, деякі наші громадяни вже почали повертатися на батьківщину. Одним із таких випадків є сім’я, яка прожила два роки в Канаді.

Про свій вибір вони розповіли у TikTok. Свій канал там веде молода мама, на ім'я Єлизавета. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона проживала у Харкові, але війна змусила її зі своїм сином залишити домівку.

З того часу сім’я проживала у Канаді, але зараз вирішила повернутися. Своїм новим домом жінка обрала місто Тернопіль. І свій вибір Єлизавета аргументувала досить детально.

"Протягом кількох місяців до повернення я обирала з таких міст, як Київ, Вінниця, Львів, Івано-Франськоськ та Ужгород. Про Тернопіль я тоді чомусь не думала", — розповідає вона.

Однак все ж таки вибір зупинився саме на цьому місті, і ось, перераховує вона, чому:

  • Це місто менш популярне у переселенців, а тому оренда житла коштує значно дешевше;
  • Місто комфортне для проживання (дуже добре розвинена інфраструктура);
  • Відносно рідко оголошують повітряну тривогу (атмосфера спокійна);
  • Тернопіль дуже гарний своєю архітектурою.

"А ще особисто мене підкупило, що місто повністю україномовне", — зазначає Єлизавета.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у соцмережах торгують паспортами ЄС. Чи можна з ними насправді виїхати з України?