Розходилися і були у психолога: що відомо про молодшу на 20 років дружину Олексія Резнікова

Читать на русском
Автор
Юлія Зорій та Олексій Резніков Новина оновлена 05 жовтня 2024, 13:45
Юлія Зорій та Олексій Резніков. Фото Колаж Телеграфу

Юлія Зорій молодша за чоловіка на 20 років

Колишній міністр Оборони України Олексій Резніков, який з моменту відставки майже зник з інфопростору, завжди був гучною особистістю. Особисте життя політик ніколи не приховував, але й не акцентував на ньому особливу увагу. Відомо, що Олексій Резніков був одружений двічі, і від першого шлюбу має дорослу доньку.

Теперішня дружина ексчиновника молодша за нього на 20 років і є не менш публічною особистістю, ніж він сам. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз обраниця Олексія Резнікова Юлія Зорій, як вона виглядає і чим займається.

Що відомо про Юлію Зорій

Народилася Юлія Зорій 3 червня 1986 року у сім’ї військового та товарознавиці. Навчалася у Чернівецькому університеті та отримала диплом за спеціальністю "Практична психологія".

Олексій Резніков з дружиною Юлією Зорій

Вже у 2014 році Юлія Зорій стала ведучою програми "Ранок у великому місті" на телеканалі ICTV. Популярність вона здобула завдяки праці на телеканалі "UA: Перший". Також Юлія активно займається модельною діяльністю — вона бере участь у рекламних кампаніях і фотосесіях. Також ведуча має багато підписників в Instagram, де показує своє приватне та професійне життя.

Олексій Резніков з дружиною Юлією Зорій

Історія знайомства з чоловіком

Юлія Зорій познайомилася з Олексієм Резніковим на церемонії відкриття "Євробачення". Про це пара розповіла у програмі "Життя відомих людей". Тоді він був заступником міського голови і був відповідальним за організацію конкурсу.

Олексій Резніков з дружиною Юлією Зорій

За словами Олексія, Юлія йому відразу сподобалася. "Виходжу на терасу, бачу Талу Калатай, теж відома телеведуча. І біля неї стоїть така чарівна жінка. Я побачив очі і кажу: "Так, Тала, хто це? Заміжня, незаміжня?". Одразу розпустив павичий хвіст", — пригадує експолітик. В той же вечір Олексій запросив Юлію на побачення.

Олексій Резніков з дружиною Юлією Зорій
Фото:instagram.com/yulia_zoriy

За словами подружжя, вони не планували нічого серйозного, а Юлія повідомила, що не готова до заміжжя. "З'ясував, що вона любить тартар. І приготував 1,3 кг тартару. Юля коли побачила, що можна стільки з'їсти, скільки хочеш, я думаю, тоді ти і ухвалила своє остаточне рішення", — пожартував Резніков.

Юлія Зорій
Фото: instagram.com/yulia_zoriy

Відомо, що за період стосунків, пара пережила не одну кризу. Одна з них трапилася на початку повномасштабного вторгнення. Юлія Зорій зізнавалася, що вони навіть проходили терапію у сімейного психолога.

Де зараз Юлія Зорій і чим займається

Після початку повномасштабного вторгнення Юлія Зорій стала займатися благодійною діяльністю. Вона публічно висловлює підтримку Україні та бере участь у різних проєктах, спрямованих на допомогу постраждалим від військових дій. Зараз Юлія Зорій перебуває в Україні.

Юлія Зорій
Фото: instagram.com/yulia_zoriy
Юлія Зорій
Фото: instagram.com/yulia_zoriy

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає дружина Олексія Арестовича. Ми також поділилися, чим займається Анастасія.