Фіналістка Нацвідбору INGRET розповіла, як поспілкувалася з росіянкою

Читать на русском
Автор
INGRET відповіла недоброзичливцям
INGRET відповіла недоброзичливцям. Фото instagram.com/ingret_kostenko/

Інгрет Костенко потрапила в скандал

В суботу, 3 лютого, мільйони поглядів будуть прикуті до фіналу Нацвідбору, на якому стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2024 у Швеції. Одинадцять виконавців виборюватимуть це право, однією з учасниць є Інгрет Костенко, яка відома за псевдонімом INGRET.

Співачка, яка вдруге бере участь у Нацвідборі, нещодавно потрапила в скандал. INGRET захейтили через те, що вона нібито співпрацювала з росіянкою, проте вона відповіла в інтерв'ю Анні Тульєвій на YouTube-каналі Євробачення Україна.

В соцмережах відкопали інформацію, що в 2022 році INGRET працювала з представницею країни-агресорки. Як відомо, тоді українська виконавиця перебувала в Німеччині, куди вимушено виїхала через війну в Україні.

Спочатку артистка мовчала, проте згодом вирішила пролити світло на ситуацію. Виконавиця розповіла, що в Берліні її знайома, яка родом з Росії, запропонувала дати інтерв’ю для розкрученого європейського каналу, що має чималу аудиторію.

INGRET
INGRET відповіла хейтерам

"‎В тому сюжеті знімалася не лише я, і загалом він був про війну в Україні. Відео було перекладено німецькою мовою. Дівчина, яка туди мене запросила, вже вісім років живе в Україні, але народилася в Росії і має російський паспорт. В 2015 році вона приїхала в Україну з повністю українськими наративами", — наголосила INGRET.

Співачка додала, що в Україні є чимало людей, які мають російський паспорт, але почуваються українцями та роблять все можливе, популяризуючи нашу культуру та роблячи добрі справи.

"Не варто вішати тавро, не розібравшись у ситуації", — підкреслила фіналістка Нацвідбору.

Додамо, що на Нацвідборі INGRET виступатиме з композицією Keeper, що присвячена темі війни.

Раніше "Телеграф" писав, що нещодавно стали відомі імена ведучих Нацвідбору на Євробачення 2024. Вести шоу будуть фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний "голос" Євробачення в Україні —Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.