Мотоцикл горів посеред дороги: у Києві сталася серйозна аварія (відео)

Читать на русском
Автор
Ілюстрація Новина оновлена 20 серпня 2024, 15:49
Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграфу"

На місці аварії працювали всі екстрені служби міста

У вівторок, 20 серпня, в Оболонському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю легкового автомобіля та мотоцикла. Внаслідок зіткнення мотоцикліст опинився на газоні, а його транспортний засіб почав горіти прямо на проїжджій частині.

На місце викликали усі екстрені служби столиці. Відео з місця аварії поділилися у соцмережі очевидці.

На проспекті Володимира Івасюка сталася серйозна ДТП за участю спортивного мотоцикла. За словами очевидців, тут дорогу не поділили легковий автомобіль та двоколісний транспорт.

Внаслідок аварії мотоцикліст виявився лежати на газоні, а його транспортний засіб охопив вогонь. Мотоцикл буквально за лічені хвилини згорів практично вщент.

На місці аварії працювали правоохоронці, медики та рятувальники. Бійцям ДСНС оперативно вдалося ліквідувати спалах.

Про стан мотоцикліста зараз нічого не відомо. Причини та обставини ДТП належить встановити слідству.

Рух транспорту ускладнений у напрямку до центральної частини Києва.

Аварія на Оболоні
ДТП сталося на проспекті Івасюка

Нагадаємо, через паркування поліцейська та її чоловік потрапили у гучний скандал у Києві. Чоловік припаркувався на місці для людей з інвалідністю, а його дружина-правоохоронниця нахамила ветерану Павлу Якимчуку, який отримав тяжке поранення під час боїв та зробив автовласнику зауваження.

Поліцейська образила ветерана та почала різко висловлюватися в його бік. Жінку швидко вирахували – нею виявилася капітан київської поліції Орещенко Олена Петрівна, про що повідомив журналіст Віталій Глагола.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що п’яний чоловік під наркотиками перевернув "КамАЗ", у якому сидів його маленький син — дитина від отриманих травм померла на місці аварії.