Тіло Навального не віддали матері: в історії все більше дивних речей

Читать на русском
Автор
2215
Олексій Навальний
Олексій Навальний. Фото twitter.com

Причину смерті й досі не встановлено

Новина про смерть Олексія Навального сколихнула світ, але й досі навколо цього продовжують вирувати події. Так, стало відомо, що співробітники морга в Салехарді не пустили матір до тіла загиблого.

Про це повідомляє прессекретар Навального Кіра Ярмиш. За її словами, також і один з адвокатів не зміг побачити тіло, адже його "буквально виштовхали".

"Одного з адвокатів буквально виштовхали. На запитання, чи там тіло Олексія співробітники не відповідають", — написала Ярмиш.

Згодом матері Навального заявили про продовження перевірки за фактом смерті.

"У СК матері та адвокатам сказали, що перевірку смерті Навального продовжено. Скільки ще вона йтиме – невідомо", — написала у соцмережі Х Кіра Ярмиш.

За її словами причину смерті, як і раніше, "не встановлено". Співробітники тягнуть час і навіть не приховують цього.

Нагадаємо, що після смерті Навального Кіра Ярмиш заявила про вбивство. І вимагала видати тіло загиблого матері, але перевірки затягнулися. У понеділок, 19 лютого, у мережі з'явились кадри з камер спостереження, на які потрапив кортеж автомобілів ФСВП, які рухались дорогою між Лабитнагою та Салехардом. Журналісти припускають, що в одній із машин ймовірніше могли перевозити тіло політика Олексія Навального, якого забрали з колонії в Харпі.

Раніше "Телеграф" писав, що президент США Джо Байден зробив заяву щодо смерті Навального і згадав Україну.