"Далі більше": українка Магучіх почала сезон із рекорду (відео)

Читать на русском
Автор
Ярослава Магучіх
Ярослава Магучіх. Фото instagram.com/rosya_dp

Українка блискуче розпочала легкоатлетичний сезон

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх висловилася щодо своєї перемоги на турнірі International Jump Meeting Cottbus у Німеччині. Перед стартом сезону українка спробувала себе в ролі моделі.

У середу, 31 січня, 22-річна стрибунка у висоту зуміла показати найкращий результат сезону. Ярослава перестрибнула планку на висоті 2,04 м, передає "Телеграф".

"Рада почати сезон з 2,04 та рекорду сезону у світі. Сьогодні було хороше полювання. Далі більше і дякую за вашу віру в мене", — написала Магучіх, прикріпивши відео свого рекордного стрибка.

Додамо, що Ярослава піднялася на 8 місце в історії за кількістю стрибків на 2+ метри. За цим показником українка залишається єдиною спортсменкою, яка продовжує міжнародну кар’єру. Зазначимо, росіянку Марію Ласіцкене відсторонено від міжнародних змагань через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Перед стартом сезону Магучіх також знялася у фотосесії для журналу Vogue, а її фото без бюстгальтера опинилась на обкладинці глянцю. Додамо, що цього міжсезоння спортсменка побралася, обранцем чемпіонки став син її тренерки.