Зінченко допоміг "Арсеналу" обіграти "Ліверпуль": Артета прибрав українця після перерви (відео)

Читать на русском
Автор
978
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко. Фото twitter.com/Arsenal

Українець непогано виглядав на полі, але після перерви його замінили

У неділю, 4 лютого, у рамках центрального матчу 23-го туру чемпіонату Англії сезону 2023/24 зустрілися "Арсенал" та "Ліверпуль". Напередодні тренер Каноніров невдало пожартував над дружиною Олександра Зінченка.

Поєдинок проходив у Лондоні на стадіоні "Емірейтс" та завершився з рахунком 3:1 на користь "Арсеналу". Про це повідомляє "Телеграф".

Каноніри вийшли вперед у першому таймі, провівши блискучу контратаку, яку розігнав Зінченко. Автором гола став Букайо Сака. Гості відігралися під завісу першої половини — Габріел безглуздо зіграв в обороні, переправивши м’яч у свої ворота. У другому таймі Пушкарі знову вийшли вперед — абсурдний гол оформив Габріел Мартінеллі. Точку в грі поставив Леандро Троссард, який забив не менш курйозний гол.

Повний відеоогляд матчу "Арсенал" — "Ліверпуль":

Додамо, що Мікель Артета з невідомих причин замінив Зінченка після першого тайму.

Цей результат залишив "Ліверпуль" (51 очко) на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги, "Арсенал" (49) — другий.

Нагадаємо, у фіналі Кубка англійської ліги "Ліверпуль" зіграє проти "Челсі". Вирішальну гру заплановано на 25 лютого. До речі, після закінчення сезону головний тренер мерсісайдської команди Юрген Клопп залишить свою посаду.