Гвардіола в гніві: "Челсі" мало не розібрав "Ман Сіті" (відео)

Читать на русском
Автор
Рахім Стерлінг святкує гол Новина оновлена 18 лютого 2024, 10:00
Рахім Стерлінг святкує гол. Фото twitter.com/ChelseaFC

Хавбек гостей Михайло Мудрик всю гру провів на лаві запасних

У суботу, 17 лютого, "Манчестер Сіті" у рамках центрального матчу 25-го туру чемпіонату Англії сезону 2023/24 приймав "Челсі". Напередодні Городяни виграли свій перший матч раунду плей-оф у поточному сезоні Ліги чемпіонів.

Зустріч, яка проходила у Манчестері на стадіоні "Етіхад", завершилася сенсаційною нічиєю з рахунком 1:1. Про це повідомляє "Телеграф".

Єдиний гол у першому таймі записав на свій рахунок вінгер "Челсі" та колишній гравець "Ман Сіті" Рахім Стерлінг. На 42-й хвилині поєдинку лондонцям вдалася швидка контратака. Ніколя Джексон вивів партнера на побачення з кіпером, і Рахім, підробивши м’яч, легко переграв Едерсона у ближньому бою. Додамо, що це взяття воріт викликало справжню істерику у наставника господарів Хосепа Гвардіоли.

Під завісу поєдинку манчестерський клуб зумів відігратися. На 82-й хвилині Родрі гарматним ударом з меж штрафного майданчика розстріляв ворота лондонців.

Ця нічия дозволила Синім (35 очок) зберегти 10-те місце у турнірній таблиці АПЛ, городяни (53 очки) – треті. Примітно, що у наступному матчі і "Челсі", і МС зіграють проти "Брентфорда" (2 березня та 20 лютого відповідно).

Раніше повідомлялося, що "Челсі" без Мудрика сенсаційно розправився з "Астон Віллою" у Кубку Англії. Нагадаємо, на початку лютого українець зробив асист у грі АПЛ.