Усик — Ф’юрі: колишній чемпіон світу дав прогноз на супербій

Читать на русском
Автор
544
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото PA Wire

Ріккі Хаттон вважає Ф’юрі фаворитом, але не таким очевидним

Екс-чемпіон світу з боксу у двох вагових категоріях Ріккі Хаттон прокоментував поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між володарем поясів WBA/WBO/IBF/IBO Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі. Хаттон заявив, що для нього Тайсон Ф’юрі є фаворитом у бою проти Олександра Усика.

Водночас британський боксер вважає, що перемога дістанеться Ф’юрі у важкому бою. Свій коментар він дав британському виданню Daily Star.

"Я бачу Тайсона фаворитом, але не таким великим, як я вважав раніше. Я в команді Ф’юрі, я підтримую всіх Ф’юрі. Я дуже близький до їхньої родини. Попередній бій проти Нганну був важчий, ніж зазвичай, а Френсіс виявився кращим, ніж ми всі вважали.

Я був у Саудівській Аравії, це була чудова подія. Там зібралися усі чемпіони, співав Емінем. Оскільки Нганну проводив свій перший бій, Ф’юрі трохи втратив концентрацію та недооцінив його", — сказав Хаттон.

Колишній чемпіон також підкреслив відмінну фізичну форму Ф’юрі: "Ви бачите, в якій Тайсон формі зараз. Він стрункий і підтягнутий, як і має бути. Я думаю, що це найкраще, що могло статися з ним перед боєм проти Усика. Ф’юрі почне з чистого листа, і він знає, що повинен бути в ударі. Я думаю, що він буде".

Об’єднавчий бій між Усиком та Ф’юрі спершу було призначено на 17 лютого, але через травму Тайсона було перенесено на 18 травня . Поєдинок пройде в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу