Магучіх виграла "золото" Олімпіади: повне відео фіналу у стрибках у висоту

Читать на русском
Автор
3379
Ярослава Магучіх Новина оновлена 04 серпня 2024, 22:36
Ярослава Магучіх. Фото НОК України

Дві українки виступили у фіналі

У неділю, 4 серпня, на Олімпійських іграх у Парижі відбувся фінальний турнір зі стрибків у висоту серед жінок. Україну на турнірі представляли Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко.

Повне відео жіночого фіналу у стрибках у висоту доступне на YouTube-каналі "Суспільне Спорт". Змагання завершилися перемогою Магучіх, Геращенко взяла "бронзу".

Повне відео фіналу Олімпіади у стрибках у висоту

Головним конкурентом Ярослави на турнірі стане австралійка Нікола Оліслагерс. Цього сезону тільки вона та Ярослава стрибали вище за планку 2 метри. У Геращенко найкращий результат сезону – 1,95. До речі, Ірина та Ярослава без проблем подолали кваліфікацію, а ось Юлія Левченко вилетіла з олімпійського турніру.

Додамо, що перед Олімпійськими іграми Магучіх стала світовою рекордсменкою у Парижі! Українка зуміла подолати висоту 2,10 м, побивши світовий рекорд, що тримався не одне десятиліття. Це сталося у рамках етапу "Діамантової ліги" у столиці Франції.

Нагадаємо, після тріумфу в Парижі на Магучіх раптово наїхав мер Дніпра Борис Філатов, проте за Ярославу знайшлося комусь заступитися.