"Шахтар" ганебно програв "Аталанті" у Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
1025
"Шахтар" — "Аталанта" Новина оновлена 02 жовтня 2024, 23:00
"Шахтар" — "Аталанта". Фото ФК Шахтар

Донецький клуб забув, як бити по воротах суперників

У середу, 2 жовтня, донецький "Шахтар" зіграв із "Аталантою" у рамках поєдинку 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. У першому турі донецький клуб не зумів перемогти "Болонью" (0:0).

Зустріч, що проходила у Гельзенкірхені (Німеччина) на "Арені АуфШальке", завершилася з рахунком 3:0 на користь "Аталанти". Про це повідомляє "Телеграф".

Про перший тайм Гірникам краще забути назавжди. Донеччани за перші 45 хвилин жодного разу не пробили у бік воріт "Аталанти". Натомість бергамаски, маючи тотальну перевагу, забили двічі. За гостей відзначилися Берат Джимсіті та Адемола Лукман. На початку другого тайму Гірники завдали свого першого удару в поєдинку, проте відразу пропустили — відзначився Рауль Белланова.

"Шахтар" – "Аталанта" – 0:3

Голи: Джімшіті, 21, Лукман, 44, Белланова, 48

Попередження: Грамм, 20 – Дзаньоло, 78, Едерсон, 84

"Шахтар": Різник – Матвієнко, Бондар, Грамм (Конопля, 46), Педро Енріке – Степаненко (Бондаренко, 63), Марлон Гомес (Кевін, 63) – Зубков (Невертон, 76), Судаков, Криськів – Егіналду (Траоре, 63)

"Аталанта": Карнесеккі – Коссуну (Годфрі, 83), Джімшіті (Пашалич, 46), Колашинац – Белланова (Куадрадо, 46), Едерсон, де Роон, Дзаппакоста – Самарджич, де Кетеларе (Дзаньоло, 60), Лукман (Ретегі, 60)

Повний відеоогляд матчу "Шахтар" — "Аталанта":

Нагадаємо, у кампанії 2024/25 УЄФА змінив формат усіх єврокубків. "Шахтар" за підсумками комп’ютерного жеребкування основного етапу ЛЧ також зіграє з "Баварією", "Боруссією" Д, "Арсеналом", "Янг Бойз", ПСВ та "Брестом". У першому турі Гірники та "Болонья" зіграли внічию. З розкладом донеччан у головному єврокубку можна ознайомитись на сайті "Телеграф".