Масовий збій у Telegram: що відомо

Читать на русском
Автор
У користувачів не завантажуються файли Новина оновлена 02 квітня 2024, 22:35
У користувачів не завантажуються файли. Фото nextpit.fr

Знову проблеми з додатком для телефону та програмою на ПК

Користувачі популярного в Україні месенджера Telegram увечері у вівторок, 2 квітня, повідомляють про збій. Є проблеми як з мобільним додатком, так і з програмою на персональний комп’ютер.

У месенджері погано завантажуються медіафайли. Інформацію про проблеми з Telegram підтверджує сервіс Downdetector.

Збій у роботі Telegram 02.04.24
Погано працює Телеграм 4 квітня 2024

Українські користувачі скаржаться, що увечері почались проблеми з завантаженням фото та відео. У більшості картинки доступні, а от з відеороликами та GIF складніше. Є також скарги на неможливість прослухати голосові повідомлення.

Нагадаємо, останній масштабний збій роботи месенджера Telegram фіксували 12 березня. Основні проблеми були пов’язані з затримкою відправлення повідомлень, повільним пошуком та відсутністю доступу до чат-ботів. На збої також скаржились користувачі з інших країн.

Зазначимо, в Україні розглядають варіант блокування Telegram. Це пов’язано з використанням платформи для поширення російських фейків. Проте наразі нардепи пропонують регулювання роботи месенджера, а не повне блокування. Відповідний законопроєкт вже пропрацьовують.

Раніше "Телеграф" писав, хто робить бізнес на булінгу дітей в Телеграм-каналах. Розслідування провели журналісти NGL.media.