Тривогу не оголошували: у Києві пролунав потужний вибух, що відомо

Читать на русском
Автор
1997
Тривогу не оголошували: у Києві пролунав потужний вибух, що відомо Новина оновлена 08 вересня 2024, 11:23

У ДСНС вже прокоментували інформацію

У неділю, 8 вересня, в Києві пролунав потужний вибух, його чули у кількох районах столиці. У цей час тривогу у місті не оголошували.

Як повідомляє кореспондент "Телеграфу", вибух пролунав приблизно об 10:10. Також про звук вибуху написали місцеві Telegram-канали. Крим того,

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що у Голосіївському районі столиці, на території АТП, стався вибух наразі невідомого походження. Частково зруйнована двоповерхова будівля.

Він наголосив, що пожежі на місці інциденту немає. За його словами, під завалами можуть бути люди. Екстрені служби вже працюють на місці.

Своєю чергою, у Київській міській військовій адміністрації повідомили, що на території АТП в Голосіївському районі стався вибух невідомого поки походження. Внаслідок чого двоповерхова будівля розмірами 40 на 100 метрів. була частково зруйнована.

За даними КМВА, попередньо, виявили двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Всі оперативні служби працюють на місці.

Про всі подробиці цього інциденту читайте за наступним посиланням.

Нагадаємо, у Києві у ніч на 5 вересня палали автівки. За попередніми даними, невідомі підпалили військовий автомобіль, але полумʼя з нього перекинулося на інші машини.