"Ті, хто так каже, ідіоти": Карлсон згадав про Навального після інтерв’ю з Путіним

Читать на русском
Автор
2329
Такер Карлсон та Олексій Навальний
Такер Карлсон та Олексій Навальний. Фото Колаж "Телеграф"

Карлсон заявив, що ті, хто звинувачує РФ та Путіна у смерті Навального, говорили також і про перемогу України

Американський журналіст Такер Карлсон, який узяв інтерв’ю у диктатора Володимира Путіна, прокоментував розмови про причетність Росії до смерті опозиціонера Олексія Навального. Він назвав людей, які так вважають, "ідіотами".

Про це Карлсон сказав під час інтерв’ю журналісту Ґленну Беку. У свою чергу він зазначив, що РФ не могла зробити цього.

"Я не маю уявлення, ніхто в Сполучених Штатах не має жодного уявлення про те, що Росія зробила це (вбила Навального, — Ред.). Насправді я не маю жодного уявлення. Але я можу сказати вам, що це не могла зробити Росія, вони вже посадили його до в’язниці. Ви можете сперечатися про те, чи була у них причина для цього…", — сказав Карлсон.

Також Такер під час спілкування зі своїм колегою додав, що Росія не є вільною країною, але нібито смерть Навального не принесла б їй жодної користі. Людей, які говорять про причетність Путіна до вбивства Навального, журналіст називає "ідіотами" і порівнює з тими, хто каже, що Україна переможе у війні.

"Я не дуже зацікавлений. Так, Росія не є вільною країною, порівнюючи з країною, де я виріс, і я не знаю досить багато. Я не витрачав багато часу на читання Навального, проте знаю, що він помер під час Мюнхенської конференції з безпеки серед дебатів про фінансування України, що не могло допомогти РФ.Так що люди, які кажуть: "Оу, Путін убив Навального минулого тижня" — ідіоти… Вони дійсно нічого не знають, це ті самі люди, які казали нам, що Україна переможе ", — заявляє він.

Далі Карлсон поспішив пояснити свою думку щодо нібито нульових шансів України у перемозі.

"Насправді у Росії на 100 млн більше населення і набагато більший промисловий потенціал. Це божевілля! Жодна людина за межами США не думала навіть на секунду, що Україна може перемогти. Ні, можливо, вони вболівають за Україну, але насправді інформаційна порожнеча в якій ми живемо, справді дуже страшна, і іноді я думаю, що, можливо, середньостатистичний північнокорейець знає більше про те, що відбувається у світі, ніж середньостатистичний американець", — підсумував Карлсон.

Варто додати, що спочатку після того, що сталося з Навальним, Такер Карлсон висловив DailyMail зовсім іншу позицію.

"Те, що трапилося з Навальним, жахливо. Все це варварськи та жахливо. Жодна порядна людина не стане це захищати", — говорив він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що колишній президент США Дональд Трамп дивно висловився про смерть Олексія Навального та назвав американців "нацією невдах".