"Ніколи не буде достатньо простого спасибі": грузинський коментатор довів українців до сліз (відео)

Читать на русском
Автор
957
Коментатор сказав кілька слів Олександру Зінченку та мешканцям України
Коментатор сказав кілька слів Олександру Зінченку та мешканцям України. Фото instagram.com/zinchenko

Диктор звернувся до українського народу у прямому ефірі

Футбольний коментатор Setanta Sports Зураб Чітая у прямому ефірі емоційно висловився щодо другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Це сталося під час трансляції матчу 26-го туру чемпіонату Англії "Арсенал" — "Ньюкасл".

Футбольний диктор звернувся до захисника "Арсеналу" Олександра Зінченка, а також до всього українського народу. Про це повідомляє "Телеграф".

"Сьогодні друга річниця початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну і користуючись нагодою, тим більше, що наша студія розташована в Тбілісі (Грузія), хочеться від себе особисто і від усіх жителів нашої країни адресувати Олександру Зінченку та всім українцям слова підтримки та слова подяки.

І ніколи не буде достатньо цього простого "спасибі" для того, щоб висловити нам подяку та вдячність їм за те, що вони стоять на рубежі, як я вважаю принаймні, всієї вільної Європи. Всім нашим українським братам та сестрам низький уклін. Всім полеглим героям, цивільним та військовим, вічна пам’ять. Слава Україні!", — заявив коментатор.

Найчуттєвіші вірші до другої річниці повномасштабної війни

Додамо, що "Арсенал" розгромив "Ньюкасл" із рахунком 4:1. Українець Зінченко пропускав гру через травму.

Раніше повідомлялося, що український футбольний коментатор під час ефіру Ліги чемпіонів звернув увагу на проблему блокади українського кордону польськими фермерами.