Словаччина – Україна: відео голів

Читать на русском
Автор
1565
Збірна України Новина оновлена 21 червня 2024, 18:32
Збірна України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Синьо-жовті провели свій другий матч на турнірі

У п’ятницю, 21 червня, збірна України з футболу зіграла зі Словаччиною у рамках матчу 2-го туру групового раунду чемпіонату Європи-2024 з футболу. У першому турі наша команда зазнала нищівної поразки від Румунії (0:3).

Телеграф провів онлайн-трансляцію гри. Зустріч завершилася перемогою України із рахунком 2:1.

Словаччина – Україна – 1:2

Матч закінчено!

80 хв. Гол! Яремчук забиває!

54 хв. Гол! Шапаренко забиває.

17 хв. Гол! Шранц забиває головою після навісу з лівого флангу.

Матч розпочався.

Стартові склади команд:

Збірна України опинилася у поганому становищі після першого туру, на відміну від словаків, які зробили гучну сенсацію у першому турі, обігравши бельгійців (1:0). У другій грі Синьо-жовті зобов’язані перемагати, інакше про вихід у плей-оф доведеться лише мріяти. У третьому турі на нашу команду чекає розлючена Бельгія, у поєдинку з якою очки здобути буде дуже складно.

Матч групи Е Словаччина – Україна відбудеться у Дюссельдорфі на однойменній арені, початок зустрічі о 16:00 за київським часом. Напередодні "Телеграф" повідомляв де безплатно дивитися цю гру, а також ділився прогнозом букмекерів на це протистояння.

Повний відеоогляд матчу Румунія — Україна:

З календарем, результатами та відеооглядами всіх матчів ЧЄ-2024 можна ознайомитись на сайті "Телеграф". Крім того, у нас на сайті доступні турнірні розклади команд на Євро-2024.